Nr. 56 din 2019- Adevărul despre cazul Harry Quebert, de Joel Dicker

Ei uite că după 4 zile pline, am terminat de citit Adevărul despre cazul Harry Quebert, de Joel Dicker.

Mi-a plăcut cartea, trebuie să recunosc. Mi-a plăcut toată povestea, cum a fost structurată, toate răsucirile și răsturnările de scenariu.

Cartea are 650 de pagini, deci nu este o lectură de 1 zi. Toată povestea este foarte bine structurată pe aceste pagini și nu mi s-a părut că este prea multă cartea, cu toate că 650 de pagini e cam mult de citit. Eu, personal, nu cred că o carte ar trebui să aibă mai multe de 200-250 de pagini, asta dacă nu e SF sau dacă nu prezintă vreo poveste foarte complicată, ca Urzeala tronurilor sau ceva de genul.

Am citit această carte ca urmare a recenziei mai mult decât pozitivă pe care Andreea Chiuaru i-a dat-o în urmă cu ceva timp. Încă de pe atunci am zis că vreau să o citesc, doar că numai acum am ajuns la ea. Mă bucur că am descoperit această lume a cartestagramului unde găsesc foarte multe cărți care îmi fac cu ochiul.

Recomand această carte tuturor cărora le plac cărți mystery, cărțile care se desfășoară în jurul unei crime, cărțile care se ocupă și cu partea reflexivă a unui caz de genul acesta.

La ultima mea vizită la bibliotecă am observat o altă carte de-al lui Dicker, pe care probabil că în viitor o să o citesc deasemenea.

Puncte slabe 👎

Nici nu știu ce puncte slabe ar avea, poate lungimea, dar asta nu m-a deranjat prea tare 😅

Puncte forte 👍

descriere bună, momente de suspans foarte bine construite, final foarte bun

De la același autor ✍

Aceasta este prima carte de la el, dar vor urma și altele

Despre autor 📜

Joel Dicker este un scriitor din Geneva care a studiat dreptul. Roman citit de mine este al doilea din cariera sa, pentru care a obținut Marele Premiu al Academiei Franceze.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s