Nr. 65 din 2019- Sea prayer, de Khaled Hosseini

Ieri am aruncat o privire prin Cărturești și am dat peste cartea aceasta foarte subțire a lui Khaled Hosseini, Sea prayer.

Având în vedere că a avut numai vreo 40 de pagini, pline cu ilustrații și câteva versuri pe pagină, am zis să o citesc.

Cartea în sine arată foarte bine, ilustrațiile, grafica sunt foarte bine definite, cât despre conținut, poeziile sunt pline de sentiment, dar pe mine nu m-a prins foarte tare, cu toate că am citit cartea de 2 ori, din scoarță în scoarță.

Cartea se poate găsi la Cărturești la un preț destul de piperat, dar cam atâta costă cărțile în engleză. Cu toate acestea, pentru mine, care împrumut cărți de la bibliotecă pentru că nu îmi permit să le cumpăr, cartea aceasta nu își merită banii, după părerea mea. Nu știu dacă a fost bine sau rău faptul că am citit cartea la Cărturești în magazin, fără a o cumpăra, dar având în vedere cât de subțire e, doart răsfoind-o de câteva ori și ai și trecut de jumătatea ei. Poate că această carte este bună pentru copii mai degrabă, fiind ceva ce nu le solicită atenția prea mult timp.

Da, e adevărat, că versurile ar trebui să îți intre direct la inimă, să te facă să sensibilizezi cu personajele și da, e trist, tot ce se povestește în carte e trist, dar cam atât. Nu m-a făcut să plâng sau ceva de genul, asta cred că și din cauza numărului foarte scăzut de versuri.

Puncte slabe 👎

Prea puține versuri

Puncte forte 👍

Ilustrații bune

De la același autor ✍

Nu am mai citit nimic de la Khaled Hosseini

Despre autor 📜

Khaled Hosseini este un scriitor din Afghanistan, care s-a mutat în SUA împreună cu familia sa la vârsta de 13 ani. Este cunoscut în lumea întreagă pentru The Kite Runner (Vânătorii de zmeie).

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s