Nr. 74 din 2019- Tot ce nu ți-am spus, de Celeste Ng

Astăzi, în prima zi de mai, am citit Tot ce nu ți-am spus, de Celeste Ng.

Am ales această carte pentru că o tot vedeam pe instagram și am văzut că a câștigat numeroase premii, așa că am zis că de ce să nu o încerc.

Pot să spun că nu este o carte rea, dar care pe mine nu m-a prins de la început. La început mi se părea că va dura o veșnicie până o voi termina, cu toate că are doar puțin peste 230 de pagini. Parcă înaintam foarte greu și am avut unele momente în care m-am gândit să o abandonez, nu pentru că nu mi-o plăcea, dar pentru că îmi dădea o stare ciudată. Totuși, am terminat-o și pot să spun că de pe la jumătate, a început să curgă mai bine.

Cartea urmărește viața unei familii interrasiale, familia Lee, a cărui fiică de 16 ani este descoperită în râu moartă. Parcă mă așteptam la vreun crime novel, dar nu a fost așa. Pe parcursul lecturii vedem viața lor care a suferit multe lovituriși la sfârșit descoperim ce s-a întâmplat cu fiica decedată, dacă s-a sinucis sau dacă a fost omorâtă.

Puncte slabe 👎

Ritm greoi

Puncte forte 👍

o abordare interesantă asupra unei familii interrasiale

De la același autor ✍

Aceasta este prima carte de la Celeste Ng

Despre autor 📜

Celeste Ng este o scriitoare americană care a absolvit Harvard, iar cartea Tot ce nu ți-am spus, romanul ei de debut, a fost pe lista de bestselleruri și cartea anului pe Amazon.com.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s