Nr. 78 din 2019- Ultima oprire, Rusia, de Natalia Kliuceariova (7 CĂRȚI în 7 ZILE)

Ziua a 3-a din maratonul de citit 7 CĂRȚI în 7 ZILE!

Astăzi am ales cartea Ultima oprire, Rusia, scrisă de scriitoarea contemporană din Rusia, Natalia Kliuceariova. Am auzit de această carte de pe instagram, dar nu mai știu exact unde sau la cine.

Inițial, această carte nu era pe lista mea, dar atunci când eram la bibliotecă, am dat de raftul cu ruși și imediat am văzit această carte, așa că am zis că merită să o încerc.

Nici nu știu dacă mi-a plăcut prea mult această carte. Am citit-o dintr-o ședere, având în vedere că are 140 de pagini, deci se citește relativ ușor.

La început, nu mi-a prea plăcut mai deloc cartea, ba chiar consideram că poate e mai bine să o las și să citesc altceva, dar pe cum înaintam cu lectura, începea să îmi placă tot mai mult. Cred că toată lumea se poate regăsi în personajul principal, Nikita, care s-a suit în tren pentru a se descoperi pe sine și patria sa. Toți vrem să sflăm cine suntem cu adevărat și în ce țară trăim și fiecare o face în felul său. Unii, precum Nikita, pleacă într-o călătorie, alții citesc unele cărți, alții se roagă, ș.a.m.d.

Cred că această carte a fost o carte ok, care nu m-a impresionat foarte mult pentru că unele momente mi se părea că sunt lăsate neterminate, altele sunt prea pronunțate și parcă nu a fost pe placul meu prea tare, dar asta nu înseamnă că nu a fost o carte bună, ci pur și simplu nu s-a pliat pe tiparul meu.

Puncte slabe 👎

nu a fost pe gustul meu prea mult

Puncte forte 👍

a avut unele momente/povestiri care mi-au plăcut tare mult

De la același autor ✍

aceasta este prima carte de la Natalia Kliuceariova

Despre autor 📜

Natalia Kliuceariova este o scriitoate contemporană din Rusia

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s