Nr. 116 din 2019 – Nesfârșita zi de ieri, de George Arion

Călătoriile cu trenul pot fi incomfortable și prea lungi (cel puțin în România), așa că o carte bună este bine-venită pentru a face timpul să curgă mai repede.

Venind de la București la Arad am avut peste 10 ore de petrecut pe același scaun în tren, timp în care ba am dormit, ba m-am uitat la peisajele superbe, dar am și citit Nesfârșita zi de ieri, de George Arion.

Cu rușine recunosc că aceasta este prima carte de la George Arion, cu toate că sunt mare fană a cărților crime fiction sau thriller & mystery. Pot spune, însă, că nu va fi ultima lectură de la el și sper ca în viitorul apropiat să îi mai citesc din opere, asta pentru că este un scriitor român de mare valoare și pentru că operele lui sunt antrenante și pline de viață.

Nesfârșita zi de ieri mi-a plăcut, cu toate că am intrat mai greu în lectură. Subiectul cărții vizează asasinarea Reglui Mihai la venirea acestuia în România pentru Sărbătoarea Paștilor din 1992. Mai multe persoane vor ca regele să moară din diferite motive personale, fapt ce constituie subiectul cărții.

A fost tare interesant să citesc o carte ce îl are ca personaj pe Regele Mihai și care se axează pe teritoriul României. Îmi face o deosebită plăcere să citesc întâmplări care se învârt în jurul țării noastre, asta pentru că nu regăsim foarte multe de acest gen, mai ales din aria genului thriller & mystery.

Recomand această carte tuturor iubitorilor de acest gen și celor care vor o lectură ușoară, dar antrenantă, numai bună pentru după-amiezi liniștite sau călătorii cu trenul.

Puncte slabe 👎

începutul a fost greoi

Puncte forte 👍

subiectul cărții și acțiunea

De la același autor ✍

aceasta este prima carte de la George Arion

Despre autor 📜

George Arion este un autor de romane mystery & thriller român, poet, prozator, eseist, libretist și publicist.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s