Nr. 137 din 2019 – Fata anonimă, de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen

Fata anonimă este un roman scris de duo-ul american Greer Hendricks și Sarah Pekkanen și cel mai nou thriller de la Editura Litera, apărut chiat luna aceasta, august 2019.

Le mulțumesc celor de la Litera pentru acest exemplar și vă invit la ei pe site pentru a descoperi și alte lecturi super faine.

Premisa cărții este una ce stârnește mare interes: Din nevoia de a câștiga ceva bani de buzunar, JessicaFarris se înscrie la un studiu despre etică și moralitate inițiat de doamna doctor Shields. Având potențial, aceasta este recrutată să participe la un studiu particular, în care este supusă unor provocări destul de ciudate, care se vor învârti în jurul moralei și confidențelor dintre ele.

Apariția soțului o aduc și mai mult în ceață, ea trebuind să aleagă pe cine va crede dintre cei doi.

Cartea în sine a fost ok, lectura a mers repede, dar a avut și chestiuni care nu mi-au plăcut. Spre exemplu, începutul a fost unul cam încet, dar nu m-a deranjat foarte mult având în vedere lungimea cărții de 470 de pagini.

Sfârșitul putea fi mai palpitant, se putea aduce mai mult suspans și dramă spre a culmina cu un deznodămând surprinzător, dar acesta a fost doar acceptabil.

Nu se regăsește în topul thrillerelor mele, dar nu regret că am citit-o.

Recomand cartea pentru că se citește ușor, este destul de antrenantă, fiind numai bună pentru după-amiezi în care vrei să te relaxezi.

Puncte slabe 👎

deznodământ slăbuț

Puncte forte 👍

premisă puternică, subiect bun

De la același autor ✍

aceasta este prima carte de la duo-ul Greer Hendricks și Sarah Pekkanen

Despre autor 📜

Greer Hendricks și Sarah Pekkanen sunt două scriitoare din America care au avut mare succes cu primul lor roman, Soția dintre noi.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s