Supranatural: cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite, de Dr. Joe Dispenza – atunci când te vindeci cu ajutorul minții

Supranatural: cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite este o carte spirituală menită să te convingă că oamenii obișnuiți pot face lucruri neobișnuite, scrisă de Dr. Joe Dispenza.

Cartea îți aduce argumente științifice, dar și exemple din viața de zi cu care consolidează ideea că oamenii pot să își depășească limitele dacă trec peste bariera credințelor limitative cu care au crescut.

De aceea, putearea minții este principalul ingredient cu care trebuie să jonglezi pentru a putea realiza ceva supranatural.

Cartea abundă în explicații științifice, pe care din păcate nu le-am înțeles întrutotul, făcând lecturarea să fie mai greoaie.

Am apreciat tare mult pasajele cu exemple din viețile oamenilor obișnuiți, acestea fiind mărturii vii că metodele doctorului Joe Dispenza funcționează, cu multă muncă și timp, desigur.

Cartea își are rădăcinile în viața uimitoare a lui Li Chang-Yuen, maestru în arte marțiale, care a trăit 256 de ani, din 1677 până în 1933, depășind orice așteptări.

Mulți oameni care suferă de boli terminale sau maladii incurabile și-au găsit salvarea în metodele prezentate în această carte, cum ar fi meditația, care ajută la perceperea propiului corp în așa fel încât îl poți controla cu mintea.

Primele pagini ale cărții încearcă să îți aducă argumente în a te face să crezi că dacă accepți faptul că potențialul uman este aproape infinit, atunci te poți extinde dincolo de întrebarea „Ce este posibil în viață?”, ajungând la „Cum să facem asta?.

Cartea încearcă să răspundă la întrebarea Cum putem să ne punem în practică extraordinarul potențial pe care îl avem în viața de zi cu zi? cu argumente științifice care au dat roade pentru mii de oameni.

Eu am citit cartea pas cu pas, încercând să înțeleg fiecare capitol, dar mi-a fost destul de greu, de aceea o recomand mai mult acelora care sunt în domeniu sau care sunt pasionați de astfel de lecturi.

Pentru mine, lecturarea acestei cărți a fost o provocare pe care mă bucur că am acceptat-o, am învățat câteva lucruri interesante, am rămas uimită la multe dintre exemplele date și am realizat că mintea umană este un mecanism atât de complex, încât vor mai trece mulți ani până când îl vom înțelege întrutotul, dacă vom reuși vreodată să facem acest lucru.

Cartea o puteți găsi pe site-ul celor de la ACT și Politon, atât în format fizic, cât și electronic sau audio book. De la Dr. Joe Dispenza mai puteți citi și „Tu ești placebo: Cum să îți transformi mintea în materie făcând-o să conteze”, care s-a situat în topul vânzărilor New York Times, fiind o lectură pe gustul a zeci de mii de oameni.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s