simte-mă bine! de Isabella Zaahr – poezie erotică incitantă și delicată

simte-mă bine! este un volum de poezie cu tentă erotică scris de Isabella Zaahr și apărut în acest an la editura Cartea de după.

Poezia erotică este o nișă destul de dificil de abordat, fiind mereu în pericol de a trece fie de partea ridicolului, fie de cea a grotescului. Însă, scrisă bine, poezia cu tentă erotică poate fi o odă adusă sexualității, a trupului omenesc și a dragostei în cele mai intime feluri posibile.

Isabella Zaahr a reușit să ne surprindă cu un volum de poezie ce nu intră în categoriile de mai sus, plămădind poeme intime și personale închinate persoanei iubite.

simte-mă bine! este al doilea volum de poezie axat pe această temă senzuală scris de Isabella, după Invitație într-o femeie.

Volumul cuprinde poezii cu mult mister incitant, ce sunt presărate cu o doză potrivită de erotism, unde trupul este ovaționat ca element al dragostei, iar partenerii ca elemente vitale într-un dans voluptos.

balanță

am construit totul și,

când a fost gata,

s-a dărâmat fericirea

Mi-a plăcut cartea, care nu a dat în nici un moment spre vulgar, ci a adunat câteva poezii delicate și profunde într-un spațiu senzual și intim al universului poeziei.

Dacă ar fi să îi reproșez ceva ar fi faptul că nu s-a riscat mai mult cu imaginile și metaforele, fiind loc și imaginație pentru a picta un tablou și mai intim și mai stimulant al trupului și al dragostei.

Cartea se citește ușor, este un remediu pentru o zi încărcată, fiind numai bun pentru a relaxa mintea și simțurile încordate.

Mi-a plăut de asemenea și textura de cașmir a volumului, accentuând senzația de sensual și feminin. Redactarea poartă și ea motive grațioase, cu inserții all-black și poezii caligrafice.

Recomand volumul simte-mă bine!, este o lectură plăcută și plină de mister, o descărcare emoțională a unor gânduri ascunse și o invitație spre un univers contractat de culoare și dezlănțuirea sentimentelor.

Cartea poate fi găsită pe site-ul Prăvălia de carte, alături de alte volume de poezie cu tentă erotică, cât și alte surprize literare.

DE CE?

de multe ori,

când n-am mai rămas

cu nimic,

am rămas cu poezia.

darul neîntâmplării.

în față,

lumea încă nu s-a născut

sub ochii mei.

pentru că n-am curaj să-i deschis

și să mă uit

și să te văd.

în ea.

Publicitate

3 gânduri despre “simte-mă bine! de Isabella Zaahr – poezie erotică incitantă și delicată

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s