Crime Scene Press lansează cartea momentului în UK: „Clubul Crimelor de joi” de Richard Osman

Cu toate că atmosfera întâlnirii față în față cu autorii ne lasă un gol în inimi, iar plimbările printre zecile de rafturi ale editurilor sunt doar amintiri, Târgul Internațional de Carte Gaudeamus merge înainte, iar anul acesta lansările celor mai noi cărți au loc online.

CRIME SCENE PRESS, singura editură din țară cu un program dedicat în exclusivitate literaturii mystery & thriller, ne pregătește o selecție de titluri de neratat!

Printre acestea se numără și CARTEA MOMENTULUI ÎN MAREA BRITANIECLUBUL CRIMELOR DE JOI, de Richard OSMAN!

Crime Scene Press are plăcerea să vă prezinte Clubul crimelor de joi, de Richard Osman, romanul care a stabilit un nou record de vânzări în Marea Britanie și a fost deja declarat de lanțul de librării W H Smith cartea anului 2020.

Romanul de debut al realizatorului TV a luat prin surprindere lumea beletristicii în general și a literaturii mystery & thriller în mod special, devenind în numai câteva zile de la publicare bestseller #1 Sunday Times și păstrând prima poziție în UK Official Top 50, topul celor mai vândute cărți din Marea Britanie. Cartea a fost tradusă deja în 37 de țări, iar România este unul dintre primele teritorii unde a apărut.

Câteva detalii despre cartea ce se pregătește să ia cu asalt și piața de carte din România:

Într-un sătuc liniștit pentru seniori, patru pensionari excentrici care au legat o prietenie improbabilă se întâlnesc o dată pe săptămână ca să rezolve cazuri de crimă rămase neelucidate.

Dar când un om e ucis chiar sub ochii lor, Clubul Crimelor de Joi se pomenește aruncat în mijlocul primei sale anchete adevărate.

Elizabeth, Joyce, Ibrahim și Ron poate că au o vârstă venerabilă, dar mai au încă destui ași în mânecă.

Ajutați de o tânără polițistă dornică să se afirme și de un inspector-șef căruia nu-i mai lipsește mult să-și ia lumea în cap, echipa noastră strălucită, dar absolut neobișnuită trebuie să salveze locul care le-a devenit cămin, dar și să demaște mintea diabolică din spatele complotului.

Richard Osman este un scriitor, producător, comediant, scenarist și prezentator de televiziune britanic. Este cunoscut drept gazdă a mai multor emisiuni, printre care Pointless și Richard Osman’s House of Games, a lucrat ca director de creație pentru Endemol UK, a prezentat emisiunea Pointless de pe BBC One și este invitat frecvent la emisiuni-concurs ca Have I Got News For You, Would I Lie to You și Taskmaster.

În prezent locuiește la Londra și se bucură de succesul uriaș al primului său roman, Clubul Crimelor de Joi, publicat în septembrie 2020.

Video-lansarea romanului va avea loc în cadrul ediției online a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus 2020, sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 18.30:

Romanul Clubul Crimelor de Joi este disponibil pentru precomandă pe site-ul www.crimescenepress.ro.

De asemenea, Crime Scene Press vă așteaptă cu o sumedenie de titluri noi, cum ar fi:

Printr-o selecție riguroasă a titlurilor, girată de către George Arion, cel mai bun scriitor de suspans din România, Crime Scene Press urmărește promovarea genului thriller & mystery în rândul cititorilor. Planul editorial cuprinde atât autori români cât și străini, clasici, dar și contemporani, care reprezintă repere de valoare pentru timpul sau spațiul cultural din care provin.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s