Top 9 maxime inspiraționale din „Frida Kahlo pentru pasionați – 60 de pilule de inspirație ca să-ți trăiești viața în felul tău” de Allan Percy

Frida Kahlo este o figură emblematică pentru libertatea inspirației și o sursă nemărginită de lumină și speranță. Viața ei plină de pasiune ne poate fi un far călăuzitor care alungă mediocritatea, înlocuind resemnarea cu un mod de viață autentic, croit după tiparul fiecăruia.

Allan Percy este un cunoscut autor ce aduce cititorilor de pretutindeni pilule de înțelepciune practică inspirate din viața trăită la maxim a unora dintre cele mai mari personalități ale lumii. Așa că atunci când îi împreunăm pe cei doi se formează o lectură ce abundă în inspirație și citate motivaționale.

Frida Kahlo pentru pasionați – 60 de pilule de inspirație ca să-ți trăiești viața în felul tău este cartea potrivită pentru orice stagiu al vieții, fie că vorbim de studenții aflați în pană de idei, părinții ce se simt sufocați de treburile casnice sau bătrâneii ce cred că viața se sfârșește odată cu albirea părului.

Allan Percy face o alegere reușită alegând-o pe Frida ca model pentru pasiune și autenticitate, viața ei fiind un adevărat rollercoaster de emoții și evenimente nefericite, peste care însă aceasta a trecut datorită voiței de fier de a nu se da bătută.

Frida este cunoscută la nivel mondial pentru tabourile sale exuberante, ce emană pasiune, imaginație și libertate. Aceasta a pictat cu multă culoare propriul chip, dându-i viață veșnică prin forța picturilor rămase următoarelor generații.

Allan Percy se folosește de 60 citate motivaționale ale regretatei artiste prin care transmite inspirație cotidiană, ajutându-ne să dăm culoare existenței noastre. Pe tot parcursul lecturii suntem invitați să reflectăm asupra propriei vieți și să încercăm să revenim cât mai aproape de cine suntem cu adevărat.

Cartea dă glas dragostei de viață și dorinței puternice de a explora la maxim potențialul din adâncul fiecăruia, încercând pe cât posibil să ne oferim nouă, în primul rând, o viață autentică.

Mi-a plăcut la nebunie cartea, am citit-o într-o ședere fiind captivată de personalitatea exubertantă a artistei mexicane, care în ciuda piedicilor avute de-a lungul vieții, a reușit să-și păstreze dorința de a trăi în concordanță cu sufletul ei colorat.

Citatele Fridei reprezintă o sursă de inspirație pentru fiecare cititor, înglobând în aproximativ 200 de pagini esența unei vieți trăite din plin, fără regrete și cu multă pasiune.

Pentru a vă putea exemplifica mai bine pachetul bogat de teme discutate în acest volum, vă las mai jos nouă pilule ce m-au impresionat pe mine în mod deosebit.

Se pot inventa verbe? Vreau să-ți spun unul: eu te înceresc. În felul acesta aripile mele devin uriașe pentru a te iubi fără măsură.

Voi învăța povești ca să-ți vorbesc, voi inventa cuvinte noi ca să-ți spun că te iubesc ca pe nimeni altul.

Picioare, de ce să vă vreau, din moment ce am aripi ca să zbor?

Copac al speranței, ține-te drept.

Pictez flori pentru a nu le lăsa să moară.

Eu, care m-m îndrăgostit de aripile tale, niciodată nu ți le voi reteza.

De multe ori în durere se găsesc plăcerile cele mai profunde, adevărurile cele mai complexe, fericirea cea mai sigură.

Dacă aș putea să-ți dau un singur lucru în viață, mi-ar plăcea să-ți dau capacitatea de a te vedea pe tine însuți prin ochii mei. Numai atunci ți-ai da seama cât de deosebit ești pentru mine.

Sunt propria mea muză. Sunt persoana pe care o cunosc cel mai bine.

Trebuie să menționez însă că pe tot parcursul lecturii am stat tot timpul cu creionul în mână, subliniind pasaje cu o greutate motivațională de mare valoare, așa că vă invit să o descoperiți și voi pe artista Frida Kahlo alături de comentariile lui Allan Percy.

Un alt mare plus al cărții este designul croit după personalitatea euforică a artistei mexicane, ceea ce face lecturarea volumului să fie și mai plăcută. De asemenea, fiecare citat este introdus de un nou portret al acesteia, ceea ce îi întărește caracterul autentic.

De la Allan Percy vă mai recomand și Oscar Wilde pentru blazați. 99 de pilule de înțelepciune pentru fericirea de aici și acum sau Kafka pentru deprimați, cât și volumele Nietzsche pentru stresatiPlaton pentru visatori si Shakespeare pentru indragostiti.

Frida Kahlo pentru pasionați – 60 de pilule de inspirație ca să-ți trăiești viața în felul tău de Allan Percy poate fi găsită pe site-ul Editurii Herald.

De asemenea, până la 3 ianuarie 2021 beneficiați de 30% reducere la toate cărțile aflate în portofoliul Herald. Mai multe aflați dacă aruncați un ochi la ei pe site.

Publicitate

2 gânduri despre “Top 9 maxime inspiraționale din „Frida Kahlo pentru pasionați – 60 de pilule de inspirație ca să-ți trăiești viața în felul tău” de Allan Percy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s