Colecția Colibri – un izvor de înțelepciune și inspirație pentru o viață mai fericită

Atunci când începem să învățăm cum să ne hrănim cu emoții sănătoase, cu emoții pozitive, realizăm lucruri minunate atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru. Trebuie doar să eliminăm ce este de prisos, acele atitudini care ne îngreunează existența, pentru a avea o viață împlinită și armonioasă.

Un astfel de exemplu este Frida Kahlo, care în ciuda tuturor greutăților cu care s-a luptat de-a lungul unei vieți zbuciumate a știut să rămână autentică și să se bucure de darul cu care a fost înzestrată, lăsând în urma ei nu doar o colecție bogată de tablouri, dar și zeci de citate ce transmit încredere, lumină și speranță. De culegerea celor mai bune fraze din viața plină de pasiune a artistei mexicane s-a ocupat Allan Percy, care ne aduce un ghid cu 60 de pilule de inspirație ca să-ți trăiești viața în felul tău.

Allan Percy este un cunoscut autor ce aduce cititorilor de pretutindeni pilule de înțelepciune practică inspirate din viața trăită la maxim a unora dintre cele mai mari personalități ale lumii. Dintre titlurile sale publicate în colecția Colibri la Editura Herald, se numără Frida Kahlo pentru pasionați – 60 de pilule de inspirație ca să-ți trăiești viața în felul tău, Platon pentru visători – 80 de pastile de filosofie cotidiană pentru a-ți transforma cele mai bune idei în realitate, Oscar Wilde pentru blazați – 99 de pilule de înțelepciune pentru fericirea de aici și acum, Einstein pentru debusolați – Soluții atomice pentru probleme relativ grave, Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalității tale și multe altele.

Eu m-am bucurat deja de lectura a trei titluri semnate de Allan Percy, Frida Kahlo pentru pasionați – 60 de pilule de inspirație ca să-ți trăiești viața în felul tău, Oscar Wilde pentru blazați – 99 de pilule de înțelepciune pentru fericirea de aici și acum și Kafka pentru deprimați – 99 de pilule inspiratoare pentru a usura crizele cotidiene, toate dându-mi o stare de liniște, inspirație și speranță că până la urmă fiecare dintre noi poate să scoată la lumina cine este cu adevărat.

Și pentru că toată lumea are nevoie de inspirație de idei și metode pentru a putea deveni cea mai bună versiune a lor, în perioada 26 ianuarie – 2 februarie pe pagina de facebook a Editurii Herald, suntem invitați într-o călătorie interioară pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalității noastre.

Mai mult, în această perioadă, toate titlurile din colecția Colibri beneficiează de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro.

De asemenea, mi-a făcut mare plăcere să intru în dialog cu Sorin Lucaci, PR Herald, în cadrul seriei #PastileDeÎnțelepciune în care am discutat despre volumul Frida Kahlo pentru pasionați – 60 de pilule de inspirație ca să-ți trăiești viața în felul tău. Clipul îl găsiți aici.

Așadar, colecția Colibri ne oferă o sumedenie de titluri ce conțin adevărate pastile de inspirație și înțelepciune pentru o viață fericită, folosindu-se de un umor jucăuș, un stil informal și pe înțelesul tuturor și o gamă largă de domenii ce se pliază după nevoile fiecăruia.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s