„Ghidul învingătoarei: Agenda creativă a femeii antreprenor” de Natalie MacNeil – farul creativ și conștiincios al femeilor de succes

Mulți dintre noi ne gândim să dăm frâu liber ideilor ce dospesc de ani de zile în mintea noastră și să ne începem propria afacere pentru a nu depinde de nimeni din punct de vedere financiar și pentru a fi fericiți la locul de muncă, făcând ceea ce iubim, punându-ne în practică pasiunea. Însă, bineînțeles că una este să visăm la propria afacere și alta este să o clădim pas cu pas. De multe ori nu știm exact pe unde să o apucăm sau cum să o menținem, așa că cele mai multe afaceri noi nu reușesc să treacă de linia de câteva luni/1 an de funcționare. De aceea, este bine să știm câte ceva despre antreprenoriat și despre micile detalii ce fac diferența dintre o afacere ce scârțâie și una înfloritoare.

Natalie MacNeil este o antreprenoare media de mare succes din America, un lider recunoscut în acest domeniu și o bloggeriță renumită ce a ajutat în ultimii 10 ani milioane de oameni să își creeze propria afacere. Este fondatoarea blogului She Takes On The World, unul dintre cele mai iubite și apreciate site-ul pentru antreprenoriat feminin din lume. Așa că atunci când Natalie și-a pus experiența în scris, a ieșit o carte ce inspiră și ajută cu sfaturi utile cititoarele din întreaga lume în ceea ce privește clădirea și menținerea unei afaceri de succes. Ghidul învingătoarei: Agenda creativă a femeii antreprenor este mai mult decât o carte de business și antreprenoriat feminin, este o lectură motivațională și o sursă bogată în informații și metode pentru un drum cât mai lin către o carieră prosperă.

Cartea este un manual practic pentru orice femeie, din orice clasă socială, care crede în visul ei și care vrea să îi dea formă și viață. Ghidul învingătoarei este o carte practică despre analizarea vieții și a mediului de afaceri, folosind creativitatea, bunătatea și compasiunea, ce ia antreprenoarea de la primele stagii ale ideii și o duce pas cu pas prin toate etapele creării unei afaceri reușite.

„Pentru mine, să fii învingător înseamnă să descoperi acel scop unic pe care îl ai pe această planetă și să-ți câștigi pâinea din asta. Înseamnă să îți dai seama de ceea ce este important pentru tine și să fii un exemplu pentru ceilalți. Înseamnă să ai curajul să-ți urmezi visul și să-i inspiri pe cei din jurul tău să facă la fel.”

Pentru a putea să îți pui bazele propriei afaceri îți trebuie mult curaj, tenacitate și încredere, asta pe lângă cunoștințe detaliate despre produsul pe care vrei să îl aduci în fața posibililor clienți, așa că acest volum vine în ajutorul antreprenoarei de mâine pentru a-i facilita drumul spre o afacere de succes. Cartea lui MacNeil este cel mai de nădejde ajutor pe care o viitoare femeie de afaceri îl poate avea, dovadă o fac milioanele de antreprenoare care datorită sfaturilor acesteia se pot mândri cu un vis împlinit.

În viziunea scriitoarei, există opt pași importanți ce te ajută în crearea propriei afaceri: găsirea ritmului, crearea produsului, construirea celor patru piloni ai succesului, gestionarea banilor, marketing-ul din inimă, echipa din jurul tău, alcătuirea unui plan complex și calendarul de învingătoare. Natalie dezvoltă fiecare dintre acești pași, aducând multe metode și sfaturi utile pentru a putea fi aplicate cu ușurință de fiecare cititor.

Ceea ce face această lectură captivantă este stilul degajat, dar prompt al antreprenoarei din America, care nu ezită să folosească umorul și ironia pentru a destinde atmosfera și a face ca mersul unei afaceri să fie o experiență cât mai plăcută pentru fiecare. Creativitatea și distracția merg bine împreună, iar dacă le așezi lângă munca perseverentă, atunci obții o viitoare antreprenoare de succes.

Ghidul învingătoarei conține și o multitudine de exerciții și teste concepute de MacNeil care la final te vor ajuta să îți materializezi visul propriei afaceri. De aceea, lecturarea acestei cărți nu trebuie să fie una rapidă, ci un plan de lucru la care să tot revii din când în când, subliniind și aplicând cunoștințele culese. Totodată, cartea este menită să devină partenerul antreprenoarei, de consultat la nevoie pentru o cât mai bună imagine de ansamblu asupra afacerii.

„Am creat ghidul învingătoarei pentru a te ajuta să-ți împlinești visurile într-un mod distractiv, inspirat, relaxant care să fie în concordanță cu felul tău de a fi.”

Recomand cu mare drag Ghidul învingătoarei: Agenda creativă a femeii antreprenor pentru toate femeile ce vor să dea viață ideilor de business și care vor să o facă ca la carte, urmărind reguli și sfaturi ce cu siguranță le-ar facilita procesul. Mie mi-a plăcut tare mult cartea, am citit-o pe nerăsuflate, asta în ciuda faptului că în prezent nu plănuiesc vreo afacere. Însă, sunt sigură că dacă îmi va veni vreo idee concretă voi apela la sfaturile și metodele lui Natalie MacNeil pentru că aceasta știe exact cum se clădește o afacere profitabilă.

Ghidul învingătoarei: Agenda creativă a femeii antreprenor de Natalie MacNeil este una dintre noutățile Editurii ACT și Politon și este disponibilă aici, unde puteți citi și un fragment din carte.

Publicitate

Un gând despre “„Ghidul învingătoarei: Agenda creativă a femeii antreprenor” de Natalie MacNeil – farul creativ și conștiincios al femeilor de succes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s