Concurs „Secrete îngropate” de Lynda La Plante (Crime Scene Press)

Secrete îngropate este primul volum din noua serie Jack Warr scrisă de Lynda La Plante. În această perioadă avem și blog tour în jurul ei, eu scriind despre carte sâmbătă, recenzia o găsiți aici. Așa că împreună cu Crime Scene Press ne-am gândit să bucurăm și alți cititori amatori ai genului crime.

Vom avea un concurs aici pe blog, unul pe pagina de Facebook Ciobanul de azi și unul pe pagina de Instagram ciobanuldeazi, cumulând astfel 3 câștigători 🎉🎁

Ce trebuie să faceți pentru a putea câștiga unul dintre cele trei exemplare puse la bătaie?

– Like paginilor de Facebook Crime Scene Press și Ciobanul de azi

– Într-un comentariu scrieți titlul preferat de la Crime Scene Press sau o carte ce v-a atras atenția din portofoliul editurii

– Opțional, dar apreciat: urmăriți blogul Ciobanul de azi și distribuiți acest articol pe profilul vostru

Concursul se desfășoară până duminică, 29 mai, urmând ca în 48 de ore să aflăm cei 3 câștigători.

Despre carte:

Jack Warr e un tânăr ofițer din Poliția Metropolitană. Fermecător, dar neavând vreo țintă, Jack nu pare să-și găsească locul în lume – asta până când e atras într-o anchetă care îi întoarce viața cu susul în jos.

În rămășițele arse ale unei case părăsite e găsit un cadavru carbonizat, alături de resturile pârjolite a milioane de bancnote furate, cărora nu li se poate da de urmă – moștenirea ascunsă a lui Dolly Rowlins și a bandei ei de Văduve.

Misiunea lui Jack în cadrul cazului coincide cu o investigație în propriul lui trecut. În căutarea adevărului despre identitatea sa, Jack se pomenește atras tot mai mult într-o lume ascunsă și tulbure a corupției și fărădelegii de orice fel – o lume prin care constată că îi e neașteptat de ușor să navigheze.

Dar, pe măsură ce limitele legii devin tot mai neclare, până unde e dispus Jack să meargă ca să găsească răspunsurile – și cât îl va costa această căutare?

Secrete îngropate de Lynda La Plante a apărut în traducerea Oanei Dușmănescu la Crime Scene Press și este disponibilă aici.

Publicitate

7 gânduri despre “Concurs „Secrete îngropate” de Lynda La Plante (Crime Scene Press)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s