„Îndrăgostită de cărți” de Debbie Tung – volumul animat ce oglindește perfect sufletul unui iubitor de cărți

Îți place să petreci mai mult timp în compania cărților decât a oamenilor? Iei cu tine o carte pe oriunde mergi? Stai noaptea târziu pentru a termina o carte? Nu poți trece pe lângă o librărie fără a intra măcar câteva minute? Îți place mirosul cărților noi sau vechi? Te entuziasmezi atunci când vezi pe cineva că citește o carte citită și de tine? Dacă răspunsul este un mare DA, atunci Îndrăgostită de cărți este cartea perfectă pentru tine.

Debbie Tung dă viață tuturor obiceiurilor, visurilor și obsesiilor bibliofililor de pretutindeni, ale căror activitate iubită este să se tolănească pe canapea, cu o cană de ceai alături și să citească cât e ziua (și noaptea de multe ori) de mare.

„Unele cărți sunt ușor de citit. Unele sunt greu de terminat. Dar altele au puterea să-ți schimbe viața.„

Dacă ar fi să aleg un singur cuvânt ce ar putea descrie întregul volum, aș alege adorabil, pentru că fiecare pagină este captivant ilustrată, iar textul bine ales. Cartea este formată din zeci de maxime ce descriu viața unui bookworm, cu momentele wow sau amuzante ce se învârt în jurul cărților.

Pentru cineva ca mine, care citește peste 100 de cărți pe an, care scrie despre cărți și care se entuziasmează fără astâmpăr atunci când dă peste o lectură bună, această carte este bucurie pură. Am știut de când a fost anunțată în pregătire la ART Grafic că această carte trebuie să fie avută în bibliotecă de orice bookworm care se respectă, fiind cadoul perfect pentru aceștia.

Îndrăgostită de cărți este ca un ghid vizual în inima bibliofililor, forma de benzi desenate derulând într-un mod animat emoțiile și stările prin care trecem zi de zi. Dacă iubești să citești, această carte este pentru tine, iar dacă stai pe lângă o persoană ce iubește să citească și nu știi de ce, atunci, la fel, această carte este pentru tine, fiind ca o portiță în sufletul bibliofililor.

„Când deschid o carte / Deschid o fereastră în lumea altei persoane / Și devine o experiență cu totul magică / Nimic nu se compară cu asta.„

Am savurat fiecare pagină, m-am regăsit în 99,99% din situațiile prezentate, m-am amuzat la unele momente, am oftat de fericire la altele și am devorat-o de când am scos-o din pachet. M-am bucurat de fiecare pagină, am dat din cap mereu, aprobând scenariile date și am zâmbit știind că nu sunt singură în această lume minunată a cărților.

Așa că dacă și tu iubești să citești, zâmbești la vederea unei cărți preferate, ai locui într-o librărie, te implici în viața personajelor sau weekendurile sunt toate booked, acest volum este pentru tine. Te va bucura, te va emoționa în unele momente, te va face să râzi și să îți vezi sufletul ca într-o oglindă, animată și plină de iubirea pentru cărți.

Îndrăgostită de cărți de Debbie Tung a apărut în traducerea Ioanei Tudor și este disponibilă în colecția Grafic Fun la Editura Grafic aici.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s