Noi mistere cu cel mai faimos detectiv din lume în „Sherlock Holmes: The Rediscovered Railway Mysteries and Other Stories” de John Taylor

Sherlock Holmes: The Rediscovered Railway Mysteries and Other Stories reprezintă prima mea experiență cu audiobook-urile și probabil că nu și ultima.

Tot timpul m-am ferit de audiobook-uri pentru că mi se pare că nu mă pot concentra la informația transmisă, dar sunt mare amatoare de teatru radiofonic, așa că am zis să îi dau o șansă și unei cărți audio.

Și ce alegere am făcut! Din întâmplare, dar mai ales din fericire, am dat peste această carte scrisă de John Taylor și narată de actorul britanic, Benedict Cumberbatch.

Întotdeauna mi-au plăcut poveștile cu Sherlock Homes, cât și adaptările cinematografice, iar Cumberbatch îl portretizează cu mare măestrie, așa că am fost foarte încântată când am dat peste aceste 4 noi povestiri inspirate de lucrările marelui Arthur Conan Doyle.

Mulți dintre voi știți serialul realizat de BBC cu Benedict Cumberbatch și Morgan Freeman în rolurile lui Sherlock Holmes și Dr. Watson, dar vă pot asigura că și această carte audio este foarte bine narată de protagonist.

Folosindu-se de talentul de a avea accente și fluctuații ale vocii, Benedict face o treabă tare bună în a ține auditorii interesați în poveste. Te captează încă de la primele cuvinte și te ține lipit de difuzor până la aflarea făptașului.

Cartea conține 4 povești, fiecare având o durată de 30 de minute, numai bune pentru o pauză de la cotidianul solicitant. E adevărat că poveștile nu sunt la fel de grandioase ca cele scrise de Arthur Cona Doyle, dar pe mine m-au atras prin folosirea trenurilor ca decor principal.

Cele patru povești sunt următoarele: „An Inscrutable Masquerade,” „The Conundrum of Coach 13,” „The Trinity Vicarage Larceny,” și „The 10.59 Assassin”, toate având parte de suspans și mister cât cuprinde.

Eu vă recomand cartea, se ascultă ușor și repede și partea cea mai bună este că aceasta poate fi găsită gratuit pe YouTube, unde am ascultat-o și eu.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s